Γκόλντεν μπέρι – ένας πολύτιμος θησαυρός της φύσης

Η φύση είναι γεμάτη με πολλά υγιεινά φρούτα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. Μπορούν να θεραπεύσουν πολλές ασθένειες και παθήσεις αν μάθουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουν σωστά.

Τα γκόλντεν μπέρι, ή αλλιώς τα χρυσά βατόμουρα των Ίνκα, είναι ένα μικρό στρογγυλό και γλυκό φρούτο που μπορεί να σας βοηθήσει για τη θεραπεία πολλών προβλημάτων του πεπτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων του παχέος εντέρου, του εντέρου και του καρκίνου του στομάχου.

Οι ξηροί καρποί είναι από τις πιο αγνές τροφές που υπάρχουν και η θρεπτικότερη συντροφιά του χειμώνα. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας εδώ. Με την ποιότητα του brand name #nutsbox.

height="340"

Υπάρχουν περισσότερες από 50 ποικιλίες του γκολντεν μπέρι και έχουν χρησιμοποιηθεί από την προ-Κολομβιανή εποχή. Είναι δημοφιλής στο Περού και την Κολομβία και θεωρούνταν ιερή τροφή των Ίνκας. Για αιώνες οι καρποί του γκόλντεν μπέρι έχουν χρησιμοποιηθεί, όχι μόνο για την ξεχωριστή τους γεύση, αλλά και για τις θρεπτικές και φαρμακευτικές τους ιδιότητες και για τη θεραπεία ασθενειών όπως η ελονοσία, η ηπατίτιδα, το άσθμα και οι ρευματισμοί.

Καταναλώνονται σε όλο τον κόσμο, και στη χώρα μας ο πιο διαδεδομένος τρόπος που το συναντάμε είναι σε αποξηραμένη μορφή. Η αποξήρανση του γκόλντεν μπέρι αν και είναι χρονοβόρα και κοπιαστική, γίνεται με φυσικό τρόπο.

Γκόλντεν μπέρι – Κύρια οφέλη για την υγεία

  • Μια πλούσια πηγή βιταμινών Α, Β και C
  • Είναι εξαιρετικό διουρητικό
  • Ισχυρό αναζωογονητικό παράγοντα ιδανικό για τους αθλητές και τα παιδιά
  • Μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης σας
  • Πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων και καρδιαγγειακών παθήσεων.
  • Βελτιώνει την πέψη
  • Καθαρίζει το αίμα από τις τοξίνες

Καθώς τα γκόλντεν μπέρι είναι πολύ ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό, θα πρέπει να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας σήμερα, για να κρατήσει την υγεία σας σε φόρμα. Καταναλώνονται επίσης σε smoothies, επιδόρπια, γλυκά, σαλάτες ή προστίθενται στο πρωινό.

Διαβάστε επίσης  Το μέλι στην διατροφή μας

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του GardenTalk.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το GardenTalk.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας οδηγούς και άρθρα σχετικά με τις καλλιέργειες φυτών και γενικότερα για τον κήπο?

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο Pinterest και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κινέζικα e-shop:

Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τα δικά σας φυτά και τις δημιουργίες και κατασκευές σας!

Add Comment

Απάντηση