Αυτή η γλάστρα μας υπενθυμίζει πότε χρειάζεται πότισμα!

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν τόσα πολλά οφέλη για την υγεία μας που δεν μπορούν να θεωρηθούν απλά διακοσμητικά αντικείμενα. Πέρα από το ότι βοηθάνε στην στην αναπνευστική λειτουργία μας καθώς απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα και απελευθερώνουν οξυγόνο, έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν τον αέρα σε κλειστούς χώρους.

Είναι λίγο πολύ δεδομένο ότι σχεδόν τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι είτε ποτισμένα παραπάνω απ’ ότι χρειάζεται είτε σε απελπιστική ανάγκη για νερό, και δυστυχώς, ο μόνος τρόπος για να μας προειδοποιήσουν είναι είτε γέρνοντας ή ρίχνοντας τα φύλλα τους.

Οι ξηροί καρποί είναι από τις πιο αγνές τροφές που υπάρχουν και η θρεπτικότερη συντροφιά του χειμώνα. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας εδώ. Με την ποιότητα του brand name #nutsbox.

height="340"

Πόσες φορές έχουμε ξεχάσει να ποτίσουμε τα φυτά μας; Αρκετές… Ευτυχώς, υπάρχει μια γλάστρα η οποία μας υπενθυμίζει πότε το χώμα χρειάζεται νερό. Το δοχείο και η δεξαμενή χωρίζονται από ένα υδατο-διαπερατό τμήμα, κατασκευασμένο από πηλό, που επιτρέπει στο νερό να περνά σταδιακά στο χώμα μόνο όταν το φυτό το χρειάζεται, αποτρέποντας έτσι το σάπισμα του λουλουδιού. Όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη νερό, η γλάστρα θα καθίσει επίπεδα. Όταν αδειάσει η δεξαμενή, τότε η γλάστρα γέρνει υπενθυμίζοντας μας ότι χρειάζεται πότισμα!

Παρακολουθήστε παρακάτω για να καταλάβετε πως λειτουργεί και πως φτιάχτηκε η γλάστρα αυτή:

Δείτε ακόμη: Πέντε οφέλη για την υγεία από τα φυτά εσωτερικού χώρου

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του GardenTalk.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το GardenTalk.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας οδηγούς και άρθρα σχετικά με τις καλλιέργειες φυτών και γενικότερα για τον κήπο?

Διαβάστε επίσης  Ανάποδη καλλιέργεια ντομάτας

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο Pinterest και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κινέζικα e-shop:

Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τα δικά σας φυτά και τις δημιουργίες και κατασκευές σας!

Add Comment

Απάντηση