Διαχειριστείτε τις αγροτικές δαπάνες – Εφαρμογή

Η αγροτική διαχείριση είναι η ιδανική εφαρμογή για τις καθημερινές αγροτικές δαπάνες και για τους επαγγελματίες αγρότες, καθώς και για τους ερασιτέχνες καλλιεργητές.

Είναι χρήσιμη εφαρμογή για όσους θέλουν να διαχειρίζονται εύκολα τον προϋπολογισμό τους. Μπορείτε να έχετε τον οικονομικό έλεγχο των αγροτικών σας εκμεταλλεύσεων, όπου και όταν το επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται η χρήση ίντερνετ. Δημιουργήστε και ελέγξτε τον αγροτικό σας προϋπολογισμό με την αγροτική διαχείριση, ώστε να είστε σε θέση κάθε φορά να ελέγχεται αν μπορείτε να καλύψετε όλες τις αγροτικές σας δαπάνες.

Οι ξηροί καρποί είναι από τις πιο αγνές τροφές που υπάρχουν και η θρεπτικότερη συντροφιά του χειμώνα. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας εδώ. Με την ποιότητα του brand name #nutsbox.

height="340"

Μπορείτε να καταγράψετε τα έξοδα από σπόρους, αναλώσιμα, λιπάσματα και φάρμακα, μέχρι τα έξοδα για ρεύμα, αρδευτικά, καύσιμο, ενοίκια, εργατικά και για τα μηχανήματα και τις επισκευές τους. Μπορείτε να καταγράψετε επίσης και τα έσοδα σας από αγροτικές δραστηριότητες.

Επιλέξτε οποιαδήποτε αγροτική εκμετάλλευση και διαλέξτε Εργασίες από το μενού για να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τις αγροτικές σας εργασίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play Store

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του GardenTalk.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το GardenTalk.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας οδηγούς και άρθρα σχετικά με τις καλλιέργειες φυτών και γενικότερα για τον κήπο?

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο Pinterest και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Διαβάστε επίσης  Αυτή η γλάστρα μας υπενθυμίζει πότε χρειάζεται πότισμα!

Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κινέζικα e-shop:

Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τα δικά σας φυτά και τις δημιουργίες και κατασκευές σας!

Add Comment

Απάντηση