Διαχειριστείτε τις αγροτικές δαπάνες – Εφαρμογή

Η αγροτική διαχείριση είναι η ιδανική εφαρμογή για τις καθημερινές αγροτικές δαπάνες και για τους επαγγελματίες αγρότες, καθώς και για τους ερασιτέχνες καλλιεργητές.

Είναι χρήσιμη εφαρμογή για όσους θέλουν να διαχειρίζονται εύκολα τον προϋπολογισμό τους. Μπορείτε να έχετε τον οικονομικό έλεγχο των αγροτικών σας εκμεταλλεύσεων, όπου και όταν το επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται η χρήση ίντερνετ. Δημιουργήστε και ελέγξτε τον αγροτικό σας προϋπολογισμό με την αγροτική διαχείριση, ώστε να είστε σε θέση κάθε φορά να ελέγχεται αν μπορείτε να καλύψετε όλες τις αγροτικές σας δαπάνες.

Μπορείτε να καταγράψετε τα έξοδα από σπόρους, αναλώσιμα, λιπάσματα και φάρμακα, μέχρι τα έξοδα για ρεύμα, αρδευτικά, καύσιμο, ενοίκια, εργατικά και για τα μηχανήματα και τις επισκευές τους. Μπορείτε να καταγράψετε επίσης και τα έσοδα σας από αγροτικές δραστηριότητες.

Επιλέξτε οποιαδήποτε αγροτική εκμετάλλευση και διαλέξτε Εργασίες από το μενού για να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τις αγροτικές σας εργασίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play Store

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας. Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!
Διαβάστε επίσης  Το πρώτο drone σε ρόλο μέλισσας που μπορεί να επικονιάσει φυτά
Δείτε επίσης
Το σπανάκι είναι ετήσιο λαχανικό και καλλιεργείται για τα φύλλα…