Κάθετος κήπος με πλαστικά μπουκάλια

Ένας υπέροχος τρόπος για να διακοσμήσετε και να αξιοποιήσετε τον χώρο σας στο έπακρο είναι με την μέθοδο του κάθετου κήπου. Ένας ακόμα πιο πρωτότυπος τρόπος είναι όταν αυτός ο κάθετος κήπος αποτελείται αποκλειστικά από πλαστικά μπουκάλια τοποθετημένα στον τοίχο.

Μια τηλεοπτική εκπομπή στην Βραζιλία που ασχολείται με την μεταμόρφωση σπιτιών και εξωτερικών χώρων, σχεδίασαν έναν καταπληκτικό κάθετο κήπο σε ένα διάδρομο έξω από ένα σπίτι.

Οι ξηροί καρποί είναι από τις πιο αγνές τροφές που υπάρχουν και η θρεπτικότερη συντροφιά του χειμώνα. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας εδώ. Με την ποιότητα του brand name #nutsbox.

height="340"

Συγκέντρωσαν εκατοντάδες πλαστικά μπουκάλια, τα τροποποίησαν και φύτεψαν μέσα τους διάφορα μικρά φυτά. Στη συνέχεια τα τοποθέτησαν κάθετα στον τοίχο. Το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και σχεδόν ανέξοδο!

Ο τρόπος αυτός ενδείκνυται για φυτά που δεν θέλουν πολύ χώρο για να αναπτυχθούν, όπως τα βότανα, τα μπαχαρικά και τα φαρμακευτικά φυτά. Η δομή είναι αρκετά ξεκάθαρη από τις εικόνες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εικόνα που δείχνει πώς να κόψετε και να κρεμάσετε τα μπουκάλια.

Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και ανέξοδο!

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του GardenTalk.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το GardenTalk.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας οδηγούς και άρθρα σχετικά με τις καλλιέργειες φυτών και γενικότερα για τον κήπο?

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο Pinterest και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Διαβάστε επίσης  Φτιάξτε τον δικό σας κάθετο κήπο

Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κινέζικα e-shop:

Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τα δικά σας φυτά και τις δημιουργίες και κατασκευές σας!