Πρωτότυπες γλάστρες μικρά τερατάκια

Τα τερατάκια πάντα ήταν αγαπημένες φιγούρες μικρών και μεγάλων, παρ’όλο που τις περισσότερες φορές δημιουργήθηκαν για να τρομάζουν. Μια μικρή εταιρεία από τη Νότια Κορέα θέλησε να εκμεταλλευτεί την αγάπη του κόσμου για αυτά και δημιούργησε μια σειρά από τερατάκια που μπορούν να γίνουν γλάστρες για παχύφυτα κυρίως.

Τα γλαστράκια United Monsters είναι από 100% τσιμέντο και είναι από τις πιο εντυπωσιακές γλάστρες που έχουμε δει.

Η κάθε γλάστρα μπορεί να τροποποιηθεί με αρκετούς τρόπους, ανάλογα τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει ένα τσιμεντένιο γλαστράκι, χρώματα, αυτοκόλλητα και γυαλιά.

Με τον κατάλληλο συνδυασμό χρώματος, γυαλιών και φυτού, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να διακοσμήσουμε οποιονδήποτε χώρο.

Το κόστος αγοράς τους είναι σχετικά προσιτό. Κοστίζουν 29.000 Κορεάτικα Γουόν, δηλαδή περίπου 22 Ευρώ. Μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, χρησιμοποιώντας το google translate για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του GardenTalk.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το GardenTalk.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας οδηγούς και άρθρα σχετικά με τις καλλιέργειες φυτών και γενικότερα για τον κήπο?

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο Pinterest και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Διαβάστε επίσης  Κάθετος κήπος με πλαστικά μπουκάλια

Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κινέζικα e-shop:

Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τα δικά σας φυτά και τις δημιουργίες και κατασκευές σας!

Add Comment

Απάντηση