Πρωτότυπες γλάστρες μικρά τερατάκια

Τα τερατάκια πάντα ήταν αγαπημένες φιγούρες μικρών και μεγάλων, παρ’όλο που τις περισσότερες φορές δημιουργήθηκαν για να τρομάζουν. Μια μικρή εταιρεία από τη Νότια Κορέα θέλησε να εκμεταλλευτεί την αγάπη του κόσμου για αυτά και δημιούργησε μια σειρά από τερατάκια που μπορούν να γίνουν γλάστρες για παχύφυτα κυρίως.

Τα γλαστράκια United Monsters είναι από 100% τσιμέντο και είναι από τις πιο εντυπωσιακές γλάστρες που έχουμε δει.

Η κάθε γλάστρα μπορεί να τροποποιηθεί με αρκετούς τρόπους, ανάλογα τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει ένα τσιμεντένιο γλαστράκι, χρώματα, αυτοκόλλητα και γυαλιά.

Με τον κατάλληλο συνδυασμό χρώματος, γυαλιών και φυτού, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να διακοσμήσουμε οποιονδήποτε χώρο.

Το κόστος αγοράς τους είναι σχετικά προσιτό. Κοστίζουν 29.000 Κορεάτικα Γουόν, δηλαδή περίπου 22 Ευρώ. Μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, χρησιμοποιώντας το google translate για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας. Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!
Διαβάστε επίσης  Κάθετος κήπος με πλαστικά μπουκάλια
Δείτε επίσης
Ο ζεόλιθος είναι ένα ορυκτό, που λόγω της μοριακής δομής…