Τσιμεντόλιθοι για διακόσμηση κήπου!

Οι τσιμεντόλιθοι είναι από τα υλικά που μπορείς να βρεις αρκετά εύκολα. Τις περισσότερες φορές τους βλέπεις δίπλα από κάποια οικοδομή ή παρατημένους κάπου γιατί απλά περίσσεψαν. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να τους δείτε λίγο διαφορετικά; Μπορείτε να κάνεις υπέροχα πράγματα με τους τσιμεντόλιθους, αρκεί βέβαια να έχεις και τις κατάλληλες ιδέες!

Τσιμεντόλιθοι και κατασκευές για διαμόρφωση του κήπου

Σύνθεση ζαρντινιέρας που ρυθμίζετε το μέγεθος της ανάλογα με τα λουλούδια που έχετε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτό που θα φτιάξετε, μπορεί να καταλαμβάνει όσο χώρο θέλετε, καθώς οι τσιμεντόλιθοι στοιβάζονται. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε ως γλάστρες, και να φυτέψετε μέσα τα λουλούδια που προτιμάς. Καλό θα ήταν να τους ξεπλύνετε, και όταν στεγνώσουν, να τους βάψετε σε όποιο χρώμα επιθυμείτε και να δώσετε στην κατασκευή σας την εμφάνιση που προτιμάτε.

Οικονομικός καναπές με αποθηκευτικό χώρο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά, να φτιάξετε έπιπλα για τον κήπο σας ή για κάποιον άλλον εξωτερικό χώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στοιβάξετε τους τσιμεντόλιθους ανάλογα το μέγεθος που θέλετε να δώσετε στην κατασκευή σας. Εσείς αποφασίζετε αν θα το διαμορφώσετε για να έχει αποθηκευτικό χώρο ή όχι, όπως φαίνεται και στην εικόνα.

Εννοείται πως θα πρέπει να βάλετε και μαξιλαράκια για να κάθεστε πιο αναπαυτικά.

Σκαλοπάτια για εξωτερικούς χώρους

 
 
 

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε σκαλοπάτια σε περίπτωση που υπάρχει μικρή ή μεγάλη κλίση στον χώρο σας. Διαμορφώνεται εύκολα ο διάδρομος και είναι αρκετά εύχρηστος. Σε καμιά περίπτωση δεν φαίνεται άσχημο.

Διαβάστε επίσης  Πως να φτιάξετε εύκολα ένα παγκάκι για τον κήπο

 
 
 
 

Ποια ιδέα σου άρεσε περισσότερο; Αν έχεις να μας προτείνεις και εσύ κάποια εύκολη κατασκευή, γράψτην κάτω στα σχόλια!

Δείτε και άλλες κατασκευές για τον κήπο εδώ

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας. Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!
Δείτε επίσης
Η φρέζια είναι ένα από τα ομορφότερα εποχιακά λουλούδια του χειμώνα…