Τσιμεντόλιθοι για διακόσμηση κήπου!

Οι τσιμεντόλιθοι είναι από τα υλικά που μπορείς να βρεις αρκετά εύκολα. Τις περισσότερες φορές τους βλέπεις δίπλα από κάποια οικοδομή ή παρατημένους κάπου γιατί απλά περίσσεψαν. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να τους δείτε λίγο διαφορετικά; Μπορείτε να κάνεις υπέροχα πράγματα με τους τσιμεντόλιθους, αρκεί βέβαια να έχεις και τις κατάλληλες ιδέες!

Τσιμεντόλιθοι και κατασκευές για διαμόρφωση του κήπου

Σύνθεση ζαρντινιέρας που ρυθμίζετε το μέγεθος της ανάλογα με τα λουλούδια που έχετε.

Οι ξηροί καρποί είναι από τις πιο αγνές τροφές που υπάρχουν και η θρεπτικότερη συντροφιά του χειμώνα. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας εδώ. Με την ποιότητα του brand name #nutsbox.

height="340"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτό που θα φτιάξετε, μπορεί να καταλαμβάνει όσο χώρο θέλετε, καθώς οι τσιμεντόλιθοι στοιβάζονται. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε ως γλάστρες, και να φυτέψετε μέσα τα λουλούδια που προτιμάς. Καλό θα ήταν να τους ξεπλύνετε, και όταν στεγνώσουν, να τους βάψετε σε όποιο χρώμα επιθυμείτε και να δώσετε στην κατασκευή σας την εμφάνιση που προτιμάτε.

Οικονομικός καναπές με αποθηκευτικό χώρο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά, να φτιάξετε έπιπλα για τον κήπο σας ή για κάποιον άλλον εξωτερικό χώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στοιβάξετε τους τσιμεντόλιθους ανάλογα το μέγεθος που θέλετε να δώσετε στην κατασκευή σας. Εσείς αποφασίζετε αν θα το διαμορφώσετε για να έχει αποθηκευτικό χώρο ή όχι, όπως φαίνεται και στην εικόνα.

Εννοείται πως θα πρέπει να βάλετε και μαξιλαράκια για να κάθεστε πιο αναπαυτικά.

Σκαλοπάτια για εξωτερικούς χώρους

 
 
 

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε σκαλοπάτια σε περίπτωση που υπάρχει μικρή ή μεγάλη κλίση στον χώρο σας. Διαμορφώνεται εύκολα ο διάδρομος και είναι αρκετά εύχρηστος. Σε καμιά περίπτωση δεν φαίνεται άσχημο.

Διαβάστε επίσης  Πως να φτιάξετε εύκολα ένα παγκάκι για τον κήπο

 
 
 
 

Ποια ιδέα σου άρεσε περισσότερο; Αν έχεις να μας προτείνεις και εσύ κάποια εύκολη κατασκευή, γράψτην κάτω στα σχόλια!

Δείτε και άλλες κατασκευές για τον κήπο εδώ

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του GardenTalk.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το GardenTalk.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας οδηγούς και άρθρα σχετικά με τις καλλιέργειες φυτών και γενικότερα για τον κήπο?

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο Pinterest και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κινέζικα e-shop:

Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τα δικά σας φυτά και τις δημιουργίες και κατασκευές σας!