Καλλιεργήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέσα στο σπίτι χωρίς καθόλου προσπάθεια!

Δυστυχώς δεν διαθέτουμε όλοι μας σπίτι με κήπο ή έστω ένα πολύ ευρύχωρο μπαλκόνι, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε τα δικά μας φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Στην εποχή μας, όπου η αγνότητα των φρέσκων προϊόντων έχει χαθεί ή περιοριστεί δραματικά, ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει φρέσκα τρόφιμα και βότανα από τον δικό του κήπο;

Η εταιρεία ανάπτυξης του Smart Garden 9 σχεδίασε με προσοχή όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το σύστημα αυτό, ώστε να μας παρέχει έναν «κήπο» που αναπτύσσεται μόνος του και φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που μπορούμε να καλλιεργήσουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέσα στο σπίτι μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού.

Αυτός ο αυτο-καλλιεργούμενος κήπος βοηθά όλα τα φυτά να ευδοκιμήσουν αυτόματα. Εξασφαλίζει ότι έχουν τις σωστές ποσότητες νερού, φωτός, οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών. Μπορείτε να καλλιεργήσετε από τραγανά λάχανα και πικάντικες τσίλι πιπεριές μέχρι γλυκές φράουλες και αρωματική μέντα. Με υγιεινά τρόφιμα να καλλιεργούνται πάνω στο περβάζι μας, μπορούμε να απολαύσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Καθώς oι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν κήπο ή το χρόνο να ασχοληθούν με αυτόν. δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουν την ποιότητα και να αρκεστούν στα “φρέσκα” προϊόντα που προσφέρουν τα σούπερ μάρκετ. Το σύστημά αυτό είναι η ευκολότερη εσωτερική λύση κηπουρικής στην αγορά και περιλαμβάνει πολύ λιγότερο θόρυβο από τα υδροπονικά συστήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού, να τη συνδέστε στον κήπο και έτοιμο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Smart Garden 9 μπορείτε να βρείτε στο Kickstarter και να αναφέρουμε απλά ότι το σύστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούλιο του 2017.

Διαβάστε επίσης  Ανάποδη καλλιέργεια ντομάτας

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας. Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!
Δείτε επίσης
Σε ποιον δεν αρέσουν τα λαχανικά που μπορούν να ξανά…