Καλλιεργήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέσα στο σπίτι χωρίς καθόλου προσπάθεια!

Δυστυχώς δεν διαθέτουμε όλοι μας σπίτι με κήπο ή έστω ένα πολύ ευρύχωρο μπαλκόνι, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε τα δικά μας φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Στην εποχή μας, όπου η αγνότητα των φρέσκων προϊόντων έχει χαθεί ή περιοριστεί δραματικά, ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει φρέσκα τρόφιμα και βότανα από τον δικό του κήπο;

Η εταιρεία ανάπτυξης του Smart Garden 9 σχεδίασε με προσοχή όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το σύστημα αυτό, ώστε να μας παρέχει έναν «κήπο» που αναπτύσσεται μόνος του και φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που μπορούμε να καλλιεργήσουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέσα στο σπίτι μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού.

Οι ξηροί καρποί είναι από τις πιο αγνές τροφές που υπάρχουν και η θρεπτικότερη συντροφιά του χειμώνα. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας εδώ. Με την ποιότητα του brand name #nutsbox.

height="340"

Αυτός ο αυτο-καλλιεργούμενος κήπος βοηθά όλα τα φυτά να ευδοκιμήσουν αυτόματα. Εξασφαλίζει ότι έχουν τις σωστές ποσότητες νερού, φωτός, οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών. Μπορείτε να καλλιεργήσετε από τραγανά λάχανα και πικάντικες τσίλι πιπεριές μέχρι γλυκές φράουλες και αρωματική μέντα. Με υγιεινά τρόφιμα να καλλιεργούνται πάνω στο περβάζι μας, μπορούμε να απολαύσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Καθώς oι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν κήπο ή το χρόνο να ασχοληθούν με αυτόν. δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουν την ποιότητα και να αρκεστούν στα “φρέσκα” προϊόντα που προσφέρουν τα σούπερ μάρκετ. Το σύστημά αυτό είναι η ευκολότερη εσωτερική λύση κηπουρικής στην αγορά και περιλαμβάνει πολύ λιγότερο θόρυβο από τα υδροπονικά συστήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού, να τη συνδέστε στον κήπο και έτοιμο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Smart Garden 9 μπορείτε να βρείτε στο Kickstarter και να αναφέρουμε απλά ότι το σύστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούλιο του 2017.

Διαβάστε επίσης  Φτιάξτε τον δικό σας κάθετο κήπο

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του GardenTalk.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το GardenTalk.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας οδηγούς και άρθρα σχετικά με τις καλλιέργειες φυτών και γενικότερα για τον κήπο?

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο Pinterest και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κινέζικα e-shop:

Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τα δικά σας φυτά και τις δημιουργίες και κατασκευές σας!