Διακόσμηση κήπου με μοντέρνα γλυπτά και κατασκευές

Ο Ανδρέας Σοκοδήμος (Σκόνη και Ρινίσματα) είναι λιθοξόος και γλύπτης. Ασχολείται γενικά με κάθε είδους διακοσμητικές κατασκευές για τον κήπο, όπως επίσης και εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Στην πλειοψηφία τους τα γλυπτά του είναι φτιαγμένα με κοινές πέτρες από χωράφια, αλλά και με το οικοδομικό τούβλο ΥΤΟΝG. Επίσης οι δημιουργίες του περιλαμβάνουν τρισδιάστατα γλυπτά, σε φυσικό μέγεθος ή άλλες διαστάσεις χρησιμοποιώντας μπετόβεργες και σίδερα εμπορίου. Τα δημιουργήματα του, παρά τις όποιες ατέλειες και ελλείψεις, είναι όλα χειροποίητα.

Ο κήπος του είναι αρκετά φιλόξενος καθώς έχει τα πάντα. Από ερπετά, μέχρι τρωκτικά, από πτηνά μέχρι και ενοχλητικά έντομα και ζωύφια. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των περισσότερων είναι με την αγριοφωνάρα του ή με το λάστιχο του νερού υπό πίεση. Κάποια άλλα θέλουν καλόπιασμα για αυτό και τα τοποθετεί σε καίρια σημεία στον κήπο του.

Αν ψάχνετε για κάποιον πρωτότυπο τρόπο για να προσθέσετε φρεσκάδα και ανανέωση στον κήπο σας δείτε τα έργα του Ανδρέα. Τα μοντέρνα αυτά έργα είναι μια σύγχρονη προσθήκη για οποιοδήποτε σπίτι διαθέτει κήπο.

Οι ξηροί καρποί είναι από τις πιο αγνές τροφές που υπάρχουν και η θρεπτικότερη συντροφιά του χειμώνα. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας εδώ. Με την ποιότητα του brand name #nutsbox.

height="340"

Οι εξαιρετικές αυτές κατασκευές έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και είναι εύκολο να μπουν σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου σας. Παρέχουν καλαίσθητη σύγχρονη προσθήκη για αυτούς που θέλουν να έχουν τον κήπο τους διακοσμημένο με φανταστικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες θα ανακαλύψετε σύγχρονα στοιχεία γλυπτικής που μπορούν να προσθέσουν γοητεία στον κήπο σας.Όσες και όσοι θέλετε να δείτε πάνω από 500 έργα του Ανδρέα, μπορείτε να δείτε τα άλμπουμ του στο facebook και να τα θαυμάσετε, ή ακόμα και να αγοράσετε κάποιο έργο του κατόπιν συνεννόησης μαζί του..

Διαβάστε επίσης  Φυτά κατάλληλα για μπαλκόνια και βεράντες

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του GardenTalk.gr

Θέλετε να υποστηρίξετε το GardenTalk.gr στη λειτουργία του, για να δημοσιεύουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας οδηγούς και άρθρα σχετικά με τις καλλιέργειες φυτών και γενικότερα για τον κήπο?

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο Pinterest και να επιλέξετε τις φιλικές μας επιχειρήσεις για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κινέζικα e-shop:

Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας όπου μπορείτε να μας πείτε τι καλλιεργείτε στον κήπο σας, και να δημοσιεύσετε τα δικά σας φυτά και τις δημιουργίες και κατασκευές σας!

Add Comment

Απάντηση