Προωθήστε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας

Το GardenTalk.gr είναι ένα ενημερωτικό blog κηπουρικής για τον κήπο και βρίσκεται online από τον Ιανουάριο του 2017.

Το κοινό μας είναι κυρίως από την Ελλάδα. Επίσης ένας μεγάλος αριθμός αναγνωστών είναι από την Κύπρο και από αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η θεματολογία του blog αφορά κυρίως τις καλλιέργειες φυτών που μπορούν να καλλιεργηθούν στον κήπο και στην αυλή. Ασχολείται επίσης με την διατροφή, τις παρασκευές από φυτά, την διακόσμηση και τις πρακτικές κατασκευές που μπορούν να έχουν θέση σε έναν κήπο.

Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε

Προσφέρουμε αρκετές επιλογές για να προσεγγίσετε το κοινό σας είτε έχετε προϊόντα ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την θεματολογία μας, είτε είναι ελκυστικά για τα ενδιαφέροντα του κοινού μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε είδους συνεργασία είναι οι προβαλλόμενες επιχειρήσεις ή/και τα προϊόντα να είναι σε συμφωνία με την θεματολογία του blog μας.

Προώθηση/Αξιολόγηση Προϊόντων

Χορηγώντας έναν διαγωνισμό μέσω του GardenTalk.gr είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προβάλλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε κοινό σχετικό με την θεματολογία σας.

Εφόσον πρόκειται για review συγκεκριμένου προϊόντος, αυτό γίνεται αν το προϊόν δοκιμαστεί και κριθεί χρήσιμο και ενδιαφέρον για τους αναγνώστες μας.

Άμεση Διαφήμιση

Η άμεση διαφήμιση είναι ο πιο παραδοσιακός τρόπος να φτάσετε στο κοινό σας. Μέσω banner σε κατάλληλα σημεία της σελίδας μας είτε στο εβδομαδιαίο newsletter, μπορείτε να προβληθείτε σε μεγάλο κοινό, άμεσα και οικονομικά!

Κοινωνικά Δίκτυα

Σε συντονισμό με την ομάδα μας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για να προσεγγίσετε καλύτερα το κοινό σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!  

Για να συζητήσουμε τον τρόπο προβολής σας επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε μέσω email στο contact [παπακι] gardentalk.gr ή ακόμα και με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.